Friday, 25 May 2012

rindu :') nak lagi ?

hey , lame aku ta update blog yg tersayang nihh . brg yg pling berharga nih . haha :D nak thu kenapa aku buat title dia tu ? okay , camni crite dia . erm ==' 21 mei 2012 , time tu ak exam . tpi lpas exam , aku n kawankawan aku kene g MPS kt seremban . kawankawan aku tuu memey , leyla n hany . kitorg pergi sbb kitorg jdi pengiring MB Negeri Sembilan untuk sambutan guru peringkat apa entah --' hehe :D ta ingt . then , kitorg ad latihan , start kol 3 sampai kol 11 mlm . dah lahh esok exam math . ta study pula tuu --' haish ==' then , tibetibe leyla ta leyh jadi sbb cikgu tuu nak tiga orang je yg mengiring MB . bapak kesian wehh dkt leyla , ktorg pun mcm serba salah n kesian dkt dia . kalau dia thu jdi mcmni , dia mest tkkn pergi . ptg blik asrama , solat asar . maghrib tu gy MPS balik n then , sambung latihan blik . bising bhaii dh lahh tepi bunyi drum cina , india n then budak melayu kompang --' .


22 MEI 2012


sudah tiba nak sambut hari guru . nasib baik ad mase nk study math tau . klau tak , tak tahu ahh nak ckp mcmane . then , kitorg kne bertolak ke MPS kul 5 . korg tahu takk ? majlis tu start kul 8.40 . nii ktorg kne tolak awal sbb nni jam . alasan yg tak munasabah . haish --' time ptg tuu ktorg kne kumpul dgn budak sekolah lain . ada lahh jg budak skolah lain mcm SDAR , SASER , STAD n mcm mcm lahh . ramai lahh jgk kt situ . bapak beria weh diorg . haha :D then , ak , memey , hany n leyla kne siapsiap pkai baju kurung songket n make up bagai biar kitorg nmpk cntik mase iring MB nnti . haha :D then , biler dah siap . kitorg kne kumpul dkt dpn tangga . phtu ad kejadian yg memalukan diriku . err --'ta nak cter lahh . malu wehh . okay , kitorg kne susun dgn cikgu . first yg dpn , panglima . cute bhaii dia .dah lahh bulu mata dia lentik . n then memey , ak , leyla n hany . sumpah comel dia . tibetibe dgr polis dtg , brmakne MB dah sampai . then lpas dah hbis iring MB , ktorg kne ddk setempat sbb nnti mase tokoh , kne iring diorg . panglima ddk tepi aku . haha :D baik + cute :) time tokoh nak naik , kitorg kne get ready . tibetibe panglima dah balik . kesian --' haish --'  tuu je nk bgithu , tpi mmg happening gler lahh sambut . best ! nk lagy lahh ? mahh ! byebye korg !sayang korg muahh !

No comments:

Post a Comment